The adventurer that is me!
Door: BoBo
Blijf op de hoogte en volg Grégoire
18 Februari 2008 | België, Ronse
Reden van terugkomst:
1) geen zak te doen deze week
2) beetje overtuigd geweest door vriendin (en ma)
3) galabal dit weekend, en kon daardoor surprise-effect veroorzaken door eens naartoe te gaan
al bij al duur weekendje geweest, maar geen spijt dat ik gedaan heb. en plus, heb een frigo kunnen bemachtigen van maat hier in Ronse en zouden de eerste weekend van maart naar Lyon afkomen om frigo af te zetten en samen Lyon onveilig te maken... dus heel positief allemaal. Woensdag ben ik terug in Lyon en zal dan wel keer wa foto's op site zetten van mijn immens grote kamer :-)
18 Februari 2008 - 15:38
Lottie:
haaa, bobo,
quelle chanse pour ton frigo...
tain, jserais pas faire sans, hein!
T cor a Renaix, je sais, mais moi je suis a gand, donc, je te verrais plus;)
les photos trop cool de samedi sont sur picasaweb.google.com/liselotte.hageman
bisous,
amuse toi
Liselotte -
19 Februari 2008 - 19:29
Ronniej Aka Tjeutn:
ahaa gregoire/bouffon
coole blog!!!
hier stellen we t goed in gent, en daar in lyon? je hebt nog de groetjes van ons francoise
grote bizoes
20 Februari 2008 - 18:48
Margot:
Maar! Je moet je lief laten overkomen naar Lyon! Dat is de juiste richting! -
20 Februari 2008 - 20:03
Evelien:
Is da nie valsspelen als ge na 4 dagen al terug naar huis gaat ?? Toch veel plezier moest ge beslissen om nog terug naar Lyon te gaan :-)
Groetjes uit Santiago, die boetedoening, daar wordt aan gewerkt, geen idee of het zal helpen... -
21 Februari 2008 - 09:05
Sarah:
ai ai ai caramba!
mss kunt ge al wat lezen!? wedden dat ge ook zo'n superinteressante leesopdracht zult krijgen :-)
( maar ge kunt ook lezen op den trein natuurlijk.. )
maar ik volg Margot: ge moet uw lief ( en uw ma) en desnoods gans da galabal naar Lyon doen komen :D
wss heb jij al evenveel frans bijgeleerd als ik fins
hahaha
doe de groetjes aan elise
(als je nog eens in Lyon bent... )
21 Februari 2008 - 09:59
BoBo:
Momenteel wel in Lyon, maar van de weekend weer in België ;-)
gulder ebt dus allemaal les in gent gebrost e!! nie flink :-D